Sari la conținut

Contact Telekom -Deranjamente și probleme internet

contact telekom

Contact Telekom, Deranjamente si avarii. Relații cu Clienții / Asistenta clienti. Probleme internet, telefonie si televiziune

Contact cu Telekom – Deranjamente  sau Avarii

Există mai multe modalități prin care poți intra în contact cu  un reprezentant call center  Telekom pentru a raporta deranjamente sau pentru a primi asistență cu privire la serviciile oferite.

Ai mai multe modalități de a contacta  Telekom Romania

Contact Telekom -Cum contactez Serviciul de Relații cu Clienții Telekom?

Ai mai multe opțiuni să iei legătura cu reprezentanții Telekom:

  • Formular de contact: https://telekomromobile.custhelp.com/app/ask;
  • E-mail: persoane fizice info_TKRM@telekom.ro, clienți business: clientiB2B@telekom.ro;
  • Telefonic:
    Serviciul Relații Clienți persoane fizice: 1234 (apel gratuit din rețeaua Telekom), 021.404.1234 și 0766.12.1234 (tarif standard din alte rețele), accesibil 24/7.

Alege modalitatea prin care vrei să ne contactezi. Ai întrebări legate de produse sau servicii Telekom Romania?

  •  pe rețelele de socializare!
  • din MyAccount (utilizând un username personalizat cu serviciile tale Telekom), accesând MyRepair și urmând pașii de diagnoză care se aplică situației tale
  • telefonic, prin apel la 1234 Serviciul Relații Clienți persoane fizice (apel gratuit din rețeaua Telekom) sau 0766121234/021.404.1234 (tarif normal pentru apelurile din rețelele naționale) și +4021.404.1234 sau +40766.12.1234 (apel taxabil din afara României)
  • 1933 Serviciul Relații Clienți Business (apel gratuit din rețeaua Telekom, tarifabil din alte rețele)

Contact Telekom în scris

  • prin formularul de contact
  • prin formularele puse la dispoziția clienților în magazinele Telekom și ale partenerilor săi. Vezi lista magazinelor și programul de funcționare.
  • prin poștă, către Telekom Romania Mobile Communications S.A., Serviciul de Relații cu Clienții, Echipa Reclamații, la adresa: B-dul Expoziției nr. 1C, Sector 1, București.

Alte modalitati  Contact  Telekom Romania

    • E-mail: Poți contacta Telekom folosind formularul disponibil pe site-ul lor oficial. În funcție de situație, vei primi răspuns fie prin e-mail, fie prin apel telefonic.
    • Pagina de Facebook Telekom România: Poți să trimiți mesaje pe pagina oficială de Facebook Telekom România sau să lași comentarii pentru a primi răspunsuri rapide.

Contact Telekom Deranjamente si reclamatii

Pentru reclamații comerciale:

  • pentru persoane fizice: în aplicația mobilă MyAccount, secțiunea Asistență sau apelează 1234 (apelabil doar din rețeaua Telekom, gratuit) sau 0766121234 (tarif standard), după selectarea limbii, indentifică-te cu numărul tău de telefon, alege ramura 1 și apoi 2
  • pentru clienți business: apelează 1933 (tarif standard).

Pentru reclamații tehnice:

    • pentru persoane fizice: în aplicația mobilă MyAccount, secțiunea Asistență sau MyAccount Web, secțiunea MyRepair sau apelează 1234 (apelabil doar din rețeaua Telekom, gratuit) sau 0766121234 (tarif standard);
    • pentru clienți business: în MyAccount Web, secțiunea MyRepair sau apelează 1933 (tarif standard).

Termenul de soluționare pentru reclamații este de 30 zile calendaristice de la data primirii / înregistrării. În cazul în care demersurile întreprinse pentru soluționare depășesc 30 de zile calendaristice, vei fi contactat de Serviciul de Relații cu Clienții, Echipa Reclamații cu maximum 2 zile lucrătoare înainte de expirarea termenului inițial, pentru a fi informat cu privire la prelungirea soluționării reclamației tale.

Probleme internet Telekom  -Deranjamente  contact Telekom

contact telekom

Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică,  clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de  internet sau voce .

Echipele tehnice lucrează pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil, pentru restabilirea serviciilor de internet sau voce la parametrii normali.

Citeste si :Deranjamente Digi – Asistenta Suport Clienti RCS/ RDS

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *