Sari la conținut

Contact Smartbill – Telefon relatii clienti

  • de
contact smartbill

Contact Smartbill

Cu SmartBill totul este simplu . Ai e-Transport si e-Factura. Cu SmartBill ai integrarea in Anaf SPV

Smartbill contact -telefon smartbill , e-factura Conta Smartbill

Contact Smartbill

Vanzari
Program :Luni-Vineri 09:00 – 18:00

  • Contact Smartbill prin telefon :031.710.4215
  • Contact Smartbill pe Email : cloud@smartbill.ro

Customer Care Facturare/Gestiune
Program : Luni-Vineri 09:00 – 18:00

  • Telefon Call Center Smartbill : 031.710.4215
  • Email : cloud@smartbill.ro

Digitalizarea mediului de business vizeaza simplificarea relatiilor dintre antreprenori si eliminarea birocratiei, a muncii manuale si tergiversarilor inutile, iar e-Factura vine sa reglementeze legal si procedural digitalizarea, accelerandu-i in acelasi timp ritmul de expansiune.

 

Sistemul e-Factura reprezinta de fapt implementarea unor specificatii tehnice transmise de autoritatile fiscale, iar la SmartBill acest lucru s-a facut metodic, cu meticulozitate, atentie la detalii si prin respectarea cu strictete a tuturor elementelor din standardul transmis de autoritati, pentru a oferi utilizatorilor siguranta, stabilitate si eficienta pe termen lung.

Contact Smartbill -Conectarea cu ANAF


SmartBill le permite antreprenorilor sa se autorizeze in SPV cu un certificat digital calificat propriu, dar permite si o autorizarea externa, pe care o poate realiza contabilul firmei, utilizand certificatul digital calificat de care dispune deja.

Acest aspect este important, deoarece obtinerea unui certificat digital calificat presupune un cost suplimentar, in timp ce pentru contabil reprezinta o actiune rapida, de cateva minute, pe care o va repeta la 90 de zile. Deci, vorbim despre cateva minute petrecute de 4 ori pe an pentru a autoriza un client.

Sistemul RO e-Factura este obligatoriu din 1 ianuarie 2024 pentru toate tranzacțiile de bunuri și servicii desfășurate în România, în cadrul relațiilor B2B. Ministerul Finanțelor și ANAF au pus la dispoziția firmelor un ghid explicativ. Sub 20% dintre companii sunt înregistrate în noul sistem până în prezent.

SmartBill este liderul pieței din România în soluții de Facturare și Gestiune. Lansat în urmă cu 17 ani de Radu și Ioana Hasan împreună cu Mircea Căpățînă , echipa SmartBill a fost si a ramas cel mai user-friendly program de facturare și gestiune, iar asta i-a adus poziția de lider de piață în România. Câteva cifre despre SmartBill: – 17 ani de Experiență – Peste 110.000 de clienți fericiți – Cu SmartBill se emit peste 6.500.000 de facturi lunar – Se facturează peste 30,000,000,000 de EURO anual .

Contact Smartbill


 Te-ar putea interesa si : Contact Vodafone-Reclamatii ,asistenta Clienti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *