Sari la conținut

Revolut contact – Suport relatii clienti

revolut contact

 Revolut contact  Romania suport clienti prin chat live
Dacă ai nevoie de ajutor urgent, de exemplu dacă ți-ai pierdut accesul la contul sau cardul Revolut, poți suna la o linie telefonică automatizată + 37052143608 (se pot aplica taxe ), care îți permite să-ți blochezi cardul.

Cum iau legătura cu serviciul suport clienți Revolut

Îți va răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le ai. Trebuie doar să  trimiți un mesaj prin chatul de suport din aplicație.

Revolut Contact Romania, numar telefon, chat

Centru de ajutor Revolut : Revolut Contact 
Cel mai rapid mod de a obține răspunsuri la întrebările tale este prin Centrul de ajutor. Acolo poți consulta secțiunea  de Întrebări frecvente. Pentru orice alte solicitări, poti intra  pe chatul din cadrul aplicației.

Revolut Contact -Suport prin chatul din aplicație

Dacă trebuie să vorbești cu un agent, cea mai bună modalitate de  contacta este prin chatul  din aplicație. Apasă pe profilul tău (cercul din colțul din stânga sus) > Selectează Ajutor > Alege Obține ajutor suplimentar și poti obtine informatiile necesare …

Mi-am pierdut accesul la cont/card – Revolut Contact Romania

Dacă ai pierdut acces la contul tău și ai nevoie de protecție de urgență, urmează acești pași:
1. Când te conectezi, apasă „Mi-am pierdut accesul la numărul de telefon”
2. Apasă pe „Ai uitat parola?” și vei fi  ajutat să redobândești accesul la cont prin chatul din aplicație Dacă în continuare nu îți poți accesa contul și chat , poti trimite mail  la support@revolut.com.

Dacă trebuie să-ți blochezi cardul, poți suna la o linie telefonică automatizată + 37052143608 (se pot aplica taxe). Revolut nu te va suna niciodată cu privire la contul tău personal fără să te informeze mai întâi prin chatul din aplicație. Acest număr nu te poate conecta la un agent uman și nici nu poate efectua apeluri.

 Revolut Contact Romania – Suport clienti prin chat live

Pentru serviciul de suport clienți Revolut contact Romania, cea mai bună modalitate este să folosești chatul live din aplicația Revolut, unde poți vorbi cu un agent uman sau cu robotul de chat Rita .

Dacă ai nevoie de ajutor urgent, de exemplu dacă ți-ai pierdut accesul la contul sau cardul Revolut, poți suna la o linie telefonică automatizată + 37052143608 (se pot aplica comisioane), care îți permite să-ți blochezi cardul.

Cum pot lua legătura cu un agent live al serviciului suport clienți sau vorbi cu voi pe chat? Revolut contact 

Pentru a începe un chat cu echipa de suport este necesar sa urmati pasii de mai jos :

  • Apasă pe poza ta de profil sau pe inițiale (colțul din stânga sus).
  • Deschide secțiunea „Ajutor”.
  • Alege o categorie relevantă.
  • Alege un subiect cu care ai nevoie de ajutor.
  • Dacă articolul nu te ajută cu problema ta, apasă butonul Discută  pe chat.

Pentru a contacta Revolut prin intermediul aplicației, trebuie să:

  • Descarcă aplicație pentru iOS de aici sau pentru Android de aici.
  • Deschide aplicația și conectează-te la contul tău. Dacă nu ai încă un cont, îți poți deschide unul în câteva minute.
  • Apasă pe pictograma „Ajutor” din colțul din dreapta jos al ecranului. Aceasta arată ca un semn de întrebare în interiorul unui cerc.
  • Tastează întrebarea sau problema ta în bara de căutare sau selectează categoria din care face parte întrebarea în cauză.
  • Dacă nu găsești ceea ce cauți prin informațiile disponibile deja din documentație, apasă pe „Chat to us” pentru a începe o conversație cu un angajat de la customer support în mod live.

 Revolut contact -Vei vorbi cu robotul  de chat, Rita. Dacă Rita nu te poate ajuta, vei fi redirecționat către unul dintre agenții de suport.

  • Clienții Ultra au acces non-stop la serviciul  de suport prin apel extern, pe care îl poți accesa prin aplicația Revolut, momentan doar în engleză.
  • În mod alternativ, poți folosi chatul nostru anonim dacă apeși pe „Ți-ai uitat parola?” pe ecranul de conectareva trebui să ratezi de 3 ori pasul cu selfie sau verificarea documentului.
  • Continuă să-ți folosești vechiul număr de telefon până când îți vom confirma că noul număr de telefon a fost actualizat pe contul tău.
  • Trimite un e-mail la support@revolut.com. Pentru un răspuns mai rapid, îți recomandăm să contactezi unreprezentant  Revolut  prin chat, în schimbul e-mailului.

Revolut contact  prin poștă
În cazul în care preferi să contactezi Revolut prin poștă, poți să le trimiți o scrisoare la adresa lor de corespondență. Această adresă este pentru chestiuni formale și oficiale, nu pentru chestiuni ocazionale sau personale.

Pentru a contacta Revolut prin poștă, trebuie să:

Scrii o scrisoare formală și profesională în care să precizezi scopul și cererea ta. De exemplu, dacă dorești să depui o plângere, trebuie să explici ce s-a întâmplat, când s-a întâmplat, cum te-a afectat și ce vrei să facă ei în legătură cu acest lucru. De asemenea, ar trebui să incluzi orice dovezi sau documente care îți susțin cererea.

În partea de sus a scrisorii scrie numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și numărul de cont Revolut. Acest lucru îi va ajuta să te identifice și să te contacteze din nou, dacă este necesar.
În partea adresei destinatarului, scrie:

Revolut Payments UAB
Konstitucijos pr. 21B
08130 Vilnius
Lithuania
Introdu scrisoarea într-un plic și sigilează-l.
Mergi la oficiul poștal și trimite scrisoarea. Este posibil să trebuiască să plătești taxe poștale.
Această adresă nu are un grad de disponibilitate non-stop pentru a primi un răspuns, așa că este posibil să trebuiască să aștepți câteva săptămâni pentru a primi un răspuns sau chiar luni de zile.

De asemenea, această adresă nu este pentru chestiuni ocazionale sau personale, așa că, dacă ai o întrebare simplă sau un feedback, ar trebui să folosești mai degrabă aplicația, telefonul sau e-mailul. Această adresă nu e gratuită, așa că trebuie să plătești niște taxe poștale.

Revolut contact  prin intermediul rețelelor sociale
În cazul în care vrei să contactezi Revolut prin intermediul rețelelor de socializare, poți să o faci prin conturile oficiale de pe Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn, conturi care sunt pentru a împărtăși știri, actualizări, sfaturi și promoții despre Revolut, nu doar pentru a rezolva probleme sau a răspunde la întrebări.

Pentru a contacta Revolut prin intermediul rețelelor sociale, trebuie să:

Alegi platforma de social media care îți place și pe care o folosești cel mai mult. Poți găsi conturile acestora căutând „Revolut” sau făcând click pe linkurile de mai jos:

  • Facebook: https://www.facebook.com/revolutapp
  • Twitter: https://twitter.com/RevolutApp
  • Instagram: https://www.instagram.com/revolutapp
  • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/revolut

Urmărește-le contul și activează notificările pentru a primi cele mai recente postări și povești de la ei. De asemenea, poți să dai like, să comentezi și să distribui postările și poveștile lor pentru a-ți arăta sprijinul și feedback-ul.
Dacă ai o întrebare sau o problemă pe care vrei să le pui, le poți trimite un mesaj direct sau un tweet. Ei îți pot răspunde sau te pot direcționa către un alt canal pentru a te ajuta. Cu toate acestea, este posibil să nu răspundă la fiecare mesaj sau tweet, așa că nu ar trebui să te bazezi pe această metodă pentru chestiuni urgente sau importante.

De asemenea, te poți înscrie pe forumul comunității lor la adresa https://community.revolut.com pentru a interacționa cu alți utilizatori și cu personalul Revolut. Poți găsi răspunsuri, sfaturi și sugestii de la alte persoane care folosesc Revolut. De asemenea, poți posta propriile întrebări, probleme sau feedback și poți primi răspunsuri din partea comunității.

Aceste conturi sunt disponibile în permanență, dar este posibil să trebuiască să aștepți mai mult timp pentru a primi un răspuns din partea lor în perioadele aglomerate.

De asemenea, aceste conturi nu sunt destinate rezolvării problemelor sau răspunsurilor la întrebări, așa că, dacă ai o problemă care necesită o atenție imediată, ar trebui să folosești mai degrabă aplicația sau telefonul. Aceste conturi sunt gratuite, așa că nu trebuie să plătești nimic pentru a le folosi.

Ce este Revolut?  – Revolut Contact Romania

Revolut este o aplicație bancară digitală care îți permite să îți gestionezi banii, să faci plăți și să trimiți bani către oricine din lume. De asemenea, cu Revolut poți face schimb valutar, poți cumpăra și vinde criptomonede, poți investi în acțiuni și poți obține o asigurare de călătorie.

Cum poti comanda un card fizic Revolut? – Revolut Contact Romania
Pentru a comanda un card fizic Revolut trebuie sa :

    • Accesează secțiunea „Carduri”, atingând pictograma cardului din dreapta-sus.
    • Atinge butonul „Adăugați nou”.
    • Alege ? „Card fizic” și tipul cardului.
    • Crează un cod PIN.
    • Furnizează adresa de domiciliu și trimite comanda.

Deblocare cont Revolut – Revolut Contact Romania

      • Mergi la secțiunea „Carduri” dacă apeși pictograma cu card în dreapta sus.
      • Găsește cardul pe care vrei să-l blochezi/deblochezi și apasă „Blochează card”/„Deblochează card”.

Revolut Contact Romania

Iti recomandam sa citesti si articolul : Reclamatii Uber -Contact & sesizari

sau va recomanda sa cititi:Salt Bank Contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *